Noua etuvă de sterilizare a Spitalului Judeţean, inaugurată astăzi

212

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu inaugurează, astăzi, etuva de sterilizare recent achiziţionată. Aceasta a fost montată şi a devenit deja funcţională la Spitalul 700. Etuva a fost cumpărată cu banii rezultaţi din campionatul de fotbal organizat de spital. Din acest motiv, a fost proiectat un nou meci de fotbal, de această dată jucătorii aparţinând Baroului Gorj şi Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu; Ion Călinoiu va fi căpitanul echipei unităţii spitaliceşti.

Asociaţia Medico-Socială din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a organizat, în luna iunie, un campionat de fotbal, care a avut drept scop strângerea de fonduri pentru achiziţionarea de aparatură medicală. Conducerea unităţii şi-a propus ca în urma primei ediţii a campionatului de fotbal să se achiziţioneze o etuvă de sterilizare. Aceasta a fost achiziţionată şi montată la Spitalul 700, unde funcţionează alături de una dintre cele două etuve mai vechi. “Etuva a fost instalată şi funcţionează la Spitalul 700. Pe 30 august, la ora 11:00 avem inaugurarea ei oficială. Nouă ne-ar fi trebuit două etuve noi, dar nu am reuşit să strângem suficienţi bani; etuva a costat peste 60 milioane lei vechi şi funcţionează alături de una dintre cele vechi”, a menţionat Cristina Căliman, director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Dat fiind faptul că la Spitalul 700 se află şi secţia Ginecologie, o nouă etuvă de sterilizare era mai mult decât necesară. Reprezentanţii SJU Târgu-Jiu îşi doresc să reuşească să strângă suficient de mulţi bani pentru a putea achiziţiona încă o etuvă de sterilizare. Prin urmare, orice sponsorizare sau donaţie este bine-venită.

Meci de fotbal între Baroul Gorj şi SJU
După succesul ediţiei de debut a Campionatului de fotbal “Sport şi Sănătate”, în cadrul căruia s-au întrecut 12 echipe ale următoarelor instituţii: Primăria Târgu-Jiu, Primăria Runcu, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Mass-Media, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Gorj, Artego, Spitalul Judeţean de Urgenţă, Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Consiliul Judeţean, Jandarmeria şi Succes, s-a decis organizarea unui nou meci de fotbal. “Am proiectat un meci între Baroul Gorj şi echipa Spitalului Judeţean de Urgenţă, iar căpitanul de echipă al spitalului va fi domnul Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean”, a confirmat Cristina Căliman, director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Deocamdată nu se ştie când va avea loc meciul şi nici pe ce teren se va juca.
Minodora Sucea
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here