Noua administraţie îi păstrează pe oamenii lui Ciurel, iar pe unii îi şi promovează

278

Preşedintele Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice, Dan Morega, a criticat, ieri, felul în care Laurenţiu Ciobotărică şi-a început mandatul interimar în fruntea CEO. Morega este de părere că Ciobotărică a preferat să menţină în funcţii oamenii lui Ciurel, în timp ce evită să facă adevăratele schimbări, necesare la vârful companiei. Morega a criticat menţinerea lui Dădălău, în continuare la Achiziţii, a lui Daniel Antonie, dar şi a Valentinei Trofin.
Cert este că noul manager nu numai că i-a păstrat pe toţi directorii puşi de Laurenţiu Ciurel, ci a creat şi o nouă structură în CEO pentru a-i promova pe o parte dintre cei consideraţi apropiaţi fostei administraţii. Este cazul lui Octavian Graure, fost contabil-şef la SE Işalniţa, promovat acum la sediul companiei din Târgu-Jiu, într-o structură nou creată de Ciobotărică. Noul manager a confirmat, ieri, promovarea lui Graure, de profesie economist, şi a anunţat că îl va ţine aproape şi pe Cosmin Popescu.
Noul manager a subliniat că nu va desfiinţa Direcţia de Relaţii cu Comunitatea, dar nu va reînfiinţa fosta Direcţie de Protecţie şi Pază.
Directorul interimar a anunţat că va opera însă schimbări, dar asta treptat. Tot Ciobotărică a încercat să convingă jurnaliştii că disponibilizările viitoare nu sunt negative şi că trebuie private astfel, mai ales că personalul CEO este unul îmbătrânit. În ce îl priveşte pe Ciurel, Ciobotărică a menţionat că încă se consultă cu fostul director care a pierdut, ieri, la Tribunalul Gorj, revenirea pe ordonanţă în fosta funcţie.
A.Stoica

2 COMENTARII

  1. TE DOARE MINTEA PE CINE PROMOVEAZA IN FUNCTII NOUL MANAGER AL CEO.ACEST GRAURE PE LINA FAPTUL CA ESTE UN INCOMPETENT ESTE SI FUSTANGIU PROBABIL IN CEO ESTE NEVOIE DE DE UN STRIPAR.SA-I CREEZA UN POST DE TAUR CU SIGURANTA AR DA LECTII LA ASA CEVA.

  2. Domnul salariat cred ca ti-o penetrat pe nevastata de esti asa ofensat ;iar la capitolul competenta acest Graure (tot CEO nu are mintea si calitatile lui)pe unde a trecut faptele vorbesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here