Nou Senat la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu

345

În data de 27.11.2015 a avut loc ședința de constituire a noului Senat al Universității „Constantin Brâncuși“ din Târgu-Jiu. Adrian Gorun rămâne preşedinte al Senatului UCB până în 2019.

Din totalul de 30 de persoane care au dobândit prin vot dreptul de a reprezenta comunitatea academică în organismul colegial cu cea mai înaltă putere deliberativă și de decizie, au fost prezenți 27, trei persoane fiind în indisponibilitate de a participa. După validarea mandatelor și depunerea jurământului, s-a trecut la alegerea conducerii Senatului. „Funcțiile de conducere a noului Senat sunt exercitate, pentru mandatul noiembrie 2015 – noiembrie 2019, de: Prof.univ.dr. Adrian Gorun – Președinte, 27 voturi pentru, 0 voturi contra, 0 voturi anulate; Conf.univ.dr. Ion Cristinel Rujan – Vicepreședinte, 19 voturi pentru, 7 voturi contra, 1 vot anulat; Prof.univ.dr. Amalia Venera Todoruț – Cancelar general, 26 voturi pentru, 1 vot contra, 0 voturi anulate. Alegerea celui de-al doilea vicepreședinte s-a amânat pentru următoarea ședință a Senatului”, se arată într-un comunicat de presă al UCB.

Membrii noului Senat al UCB
Ca urmare a scrutinului din data de 20.11.2015 și a validării rezultatelor acestuia în ședința Senatului din data de 27.11.2015, au mai fost aleși ca membri în noul Senat al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu: Prep.univ. Mihai Dorin Budescu – Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale; Lect.univ.dr. Vasile Fuiorea – Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale; Lect.univ.dr. Marian Olaru– Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale; Conf.univ.dr. Camelia Daniela Plăstoi– Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale; Conf.univ.dr. Alin Gheorghe Gavrilescu – Facultatea de Științe Juridice; Conf.univ.dr. Mirabela Relly Odette Curelar – Facultatea de Științe ale Educației și Management Public; Lect.univ.dr. Roxana Elena Dobrițoiu – Facultatea de Științe ale Educației și Management Public; Asist.univ.dr. Ionuț Aurelian Ceaușescu – Facultatea de Științe Economice; Prof.univ.dr. Doru Cîrnu – Facultatea de Științe Economice; Conf.univ.dr. Vasile Lupulescu – Facultatea de Științe Economice; Conf.univ.dr. Diana Mihaela Pociovălișteanu – Facultatea de Științe Economice; Prof.univ.dr. Lucia Paliu-Popa – Facultatea de Științe Economice; Cercet.șt. Vasile Cumpănașu – Institutul de Politici Publice, Administrație și Științele Educației; Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic; Lect.univ.dr. Carmen Iuliana Bărbăcioru – Facultatea de Inginerie și Dezvoltare Durabilă; Ș.l.dr.ing. Constantin Cercel – Facultatea de Inginerie și Dezvoltare Durabilă; Conf.univ.dr. Daniela Cîrțînă – Facultatea de Inginerie și Dezvoltare Durabilă; Prof.univ.dr.ing. Mihai Cruceru – Facultatea de Inginerie și Dezvoltare Durabilă; Prof.univ.dr. Gheorghe Gămăneci– Facultatea de Inginerie și Dezvoltare Durabilă. Totodată, ca urmare a scrutinului din data de 14.10.2015, pentru alegerea reprezentanților studenților în noul Senat al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, au fost validați următorii membri: Ionel Cristian Aldea – Facultatea de Inginerie și Dezvoltare Durabilă; Maria Frățilescu – Facultatea de Inginerie și Dezvoltare Durabilă; Gheorghe Adămuțe – Facultatea de Științe Economice; Octavian Marian Velcea – Facultatea de Științe Economice; Ștefan Cristian Moșoi– Facultatea de Științe Juridice; Iuliana Georgiana Spineanu – Facultatea de Științe ale Educației și Management Public; Claudia Ioana Șoiogea – Facultatea de Științe ale Educației și Management Public; Ștefania Haidău – Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale şi Mădălina Simona Istudor – Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here