Notele obținute de candidați la concursul pentru funcțiile de directori de școli

2190

Inspectoratul Școlar Județean Gorj a anunțat rezultatele obținute de candidații care au participat la probă scrisă a concursului pentru ocuparea unor posturi de directori şi directori adjuncţi în unitățile de învățământ din județ. Din cei 22 de candidați înscriși, cinci au lipsit, iar doar zece au fost declarați admiși. Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate pe data de 13 septembrie.

În Gorj, sunt vacante 13 posturi de director și director adjunct, rămase neocupate după cele două sesiuni de examen organizate la nivel național.
Nu mai puțin de 22 de candidați s-au arătat interesați de aceste posturi, dar cinci nu s-au mai prezentat la proba scrisă de joi. Dintre cei rămași în cursă, doar 10 au fost declarați admiși, restul obținând note mai mici de 7.
Cea mai mare notă a fost 8,60, iar cea mai mică – 5,80.

Urmează interviurile
După rezolvarea contestațiilor și afișarea rezultatelor, în perioada 14-18 septembrie are loc înregistrarea opţiunilor candidaţilor pentru unitatea la care candidează. Interviurile se vor derula în perioada 22-29 septembrie. Pe 30 septembrie se vor afişa rezultatele finale, iar numirile se vor face din 5 octombrie.
Pe funcţiile pe care nu vor fi candidaţi admişi vor fi numiţi profesori cu delegație.

Funcțiile vacante
Posturile vacante de director plin sunt la Liceul Teologic Târgu-Jiu, Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 Motru și la școlile gimnaziale din Câlnic, Căpreni, Ciuperceni, Dănești (nr. 1), Motru (nr. 2) și Slivileștii, iar cele de director adjunct sunt la liceele tehnologice din Baia de Fier, Motru, Roșia de Amaradia și Turceni (2 posturi).
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here