Note de 2 și 3 pentru un post de șef în poliție

6270

Rezultate rușinoase la concursul organizat pentru șefia a două posturi de poliție din județ. Candidații nu au reușit să treacă de proba interviului, primind note de 2, 3 sau 4. Culmea, unicul candidat pentru șefia postului de poliție din Bâlteni a picat cu brio examenul, fiind notat cu 3,34.

Noi concursuri au fost organizate joi, 2 martie, pentru ocuparea funcțiilor de conducere la posturile comunale de poliție din Bâlteni, Peștișani, Jupânești și Țânțăreni.
Cea mai râvnită funcție a fost cea de șef de post în comuna Jupânești. Nu mai puțin de cinci candidați au fost admiși la interviul structurat pe subiecte profesionale, însă doi candidați nu s-au mai prezentat la examen. Cei rămași în cursă au obținut note peste 7, pragul minim de promovare. Cea mai mare notă a fost 9.10.
În schimb, pentru posturile de poliție din Peștișani și Bâlteni, candidații nu au fost deloc pregătiți, judecând două notele primite la interviu. Astfel, singurul candidat care voia să fie șef de post la Bâlteni a picat examenul cu 3.34.
Situație similară la Peștișani. Unul dintre candidați nu s-a mai prezentat la interviu, iar ceilalți doi „se laudă” cu note de 2.20, respectiv 4.44.
Candidații nemulțumiți au putut depune contestații. „ Nota acordată după soluţionarea contestaţiei la interviul structurat pe subiecte profesionale este definitivă. Candidaţii pot contesta numai notele la propriile lucrări”, potrivit poliției.
De menționat că pentru șefia poliției din Țânțăreni s-au înscris trei candidați. Unul singur a promovat examenul, cu nota 7.60.
Recrutarea s-a făcut din sursă internă, din rândul agenților de poliție cu cel puțin doi ani vechime în MAI.
I.I.

2 COMENTARII

  1. OARE ASA VALOROSI SUNT POLITISTII DIN ZIUA DE AZI?CRED CA ESTE VALABIL BANCUL CU MILITIENI:DECE UMBLA MILITIENII CATE DOI?UNU STIE SA SCRIE SI ALTUL SA CITEASCA.

  2. Daca s-ar da concurs și pentru postul de politie al comunei Costinești ( actualul care este uitat pe acest post, care face ce vrea ca pe moșia sa atât cu interlopii, acoliții,tâlharii si corupție la nivel înalt), cu siguranță nu ar lu-a acest post râvnit de multi pentru faptul că este în Stațiunea Costinești unde viața, veniturile sunt pe măsură.Acest post este întreținut cu simț de răspundere la nivelul lui.Coruptia vorbește!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here