Note aproape maxime pentru șefii instituțiilor de cultură din Gorj

1920

Managerii instituțiilor de cultură din subordinea Consiliului Județean Gorj au primit note destul de mari pentru activitatea depusă anul trecut.
De exemplu, Gheorghe Porumbel, managerul Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, a primit nota 9.96. Cu o notă la fel de bună a fost evaluat și Dumitru Hortopan, directorul Muzeului Județean „Alexandru Ștefulescu”, respectiv 9.91.
De nota maximă s-a apropiat și managerul Școlii Populare de Arte „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Alexandru Bratu a primit nota 9.90 din partea comisiei de concurs.
În subordinea Consiliului Județean Gorj se mai află Biblioteca Județeană și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.
Biblioteca are un director interimar după decesul Olimpiei Bratu, iar CJCPCT Gorj a avut o conducere interimară pe tot parcursul anului 2022.
Potrivit legii, managerii instituțiilor de cultură trec prin două tipuri de evaluări: evaluarea anuală și evaluarea finală, la expirarea perioadei contractului de management.
Managerii care obțin o notă mai mare de 7 la evaluarea anuală își continuă contractul de management, în caz contrar, acesta încetează imediat și trebuie organizat un nou concurs de management.
În cazul evaluărilor finale, dacă managerii obțin peste nota 9 vor avea dreptul de a depune un nou proiect de management.
I.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here