Norvegia recrutează 30 de lucrători în producția de crabi

402

AJOFM Gorj informează că noi oferte de lucru în străinătate au fost publicate prin intermediul platformei EURES România. Cea mai recentă vine din Norvegia unde o firmă din localitatea Hitra caută 30 de lucrători în producția de crabi.

Firma este situată în portul de pescuit Hitra care este cel mai mare loc de pescuit crabi bruni din Norvegia, cu beneficii ecologice, cum ar fi aerul și apa curată. Compania este situată în cea mai mare zonă de captare din regiunea nordică și recrutează până la 150 de angajați în sezonul de vârf (din iunie până în noiembrie). Pentru acest sezon, compania are nevoie de lucrători, recrutând prin intermediul Serviciului EURES România un număr de 30 de muncitori români.
Solicitanții trebuie să aibă experiență în producția de alimente și permis de conducere categoria B. Se cer o condiție bună de sănătate și motivație pentru un loc de muncă curat. Este recomandat să aveți propria mașină în timpul șederii în Norvegia. Se cer bune cunoștințe de limba engleză, iar cunoașterea limbii norvegiene constituie un avantaj. Salariul este echivalentul a 17,10 euro brut/oră, suplimentar se plătește și lucrul în schimbul de noapte. Muncitorii își vor primi leafa lunar. Angajatorul vă poate ajuta cu cazarea, plata fiind de aprox. 298 euro/lună. Se asigură trei mese pe zi care costă 4,38 euro ce vor fi deduși din salariu, la cantina companiei, acces la sala de fitness și piscină gratuit în centrul orașului Hitra, unde compania are contract, acces la internet (există PC în cantină unde pot fi verificate: e-mailul, plăți facturi, citire de știri. Toți angajații vor participa la programul de instruire al companiei. Mediu bun de lucru. Contractul are o durată temporară, respectiv din iulie până în noiembrie 2020. Se lucrează 40 de ore pe săptămână, program full time. Termenul limită pentru aplicare la aceste joburi este 30 iulie 2020 prin trimiterea unei scrisori de intenție (incluzând și referințe) și a unui CV în limba engleză la angajator, pe adresa de e-mail: lena@hitramat.no..
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here