Nora lui Iriza, la şedinţă foto pe Sohodol

622

nunta1Roxana Iriza, nora fostului deputat Scarlat Iriza, care şi-a pus pirostriile anul trecut luându-l de soţ pe Marian, fiul social-democratului, nu s-a uitat la bani nici înainte de nuntă nici după. Roxana Iriza a sacrificat astfel sume mari de bani doar pentru a-şi etala frumuseţea sau garderoba de lux, în faţa invitaţilor, a prietenilor sau a cunoştinţelor care au lipsit de la petrecere.

nuntaFotografiile realizate de un profesionist au fost astfel nunta2afişate de Roxana pe Facebook, pentru a le vedea toată lumea. Interesantă este şedinţa foto realizată nunta3de cei doi miri pe Valea Sohodolului, ori cea de la benzinăria de la care au alimentat când au plecat nunta4spre shootingul foto. nunta5Scarlat Iriza nu mai este un nunta7parlamentar de nota zece dar măcar are o noră care primeşte maximul dacă ar fi să i se acorde un calificativ. Roxana Iriza, intrată de anul trecut în familia fostului deputat, printr-o nuntă cununiefastuoasă, are cu ce să îl facă mândru pe fostul cununie3parlamentar, asta măcar pe perioada cât socrul este campat la Hidroelectrica, el sperând la o revenire în deputăţie din cununie4toamna acestui an. Dar cum mândria cu bani frumoşi se ţine, aşa şi Roxana menţine ştacheta sus, cununie5,,abuzând” de banii soţului şi de cei ai socrului, care nu cununie7rezistă farmecelor sale.

Patru rochii, o singură mireasă

Având o relaţie excelentă cu ambii, Roxana Iriza a debordat de eleganţă la cununia civilă, oficiată în curtea vilei lui Scarlat Iriza, dar şi atunci când a îmbrăcat rochia de mireasă. Nici Marian cununie8Iriza nu s-a lăsat mai prejos îmbrăcând la rându-i branduri de lux, ca şi frumoasa sa soţie. La cununia pentru dsoare de onoarecare s-a deplasat în curtea fostului parlamentar un ofiţer de stare nunta8civilă, Roxana a îmbrăcat o rochie scurtă cu trenă de culoarea şampaniei. Costumul mirelui a fost la fel, în aceeaşi culoare. Buchetul Roxanei a fost şi el deosebit fiind confecţionat cu flori şi pene de păun. Coafura a fost şi ea lejeră dar deosebită în acelaşi timp. După semnarea actelor, mirii s-au schimbat de haine, Roxana îmbrăcând o altă rochie, iar soţul său o ţinută casual. La nuntă, mirii au îmbrăcat o ţinută clasică, nu a lipsit nunta9costumul negru, rochia albă şi voalul de mireasă. Rochia miresei a avut aplicaţii la bază, pe nunta12lungimea fustei şi pe un umăr, nişte trandafiri iar buchetul a nunta13fost realizat din trandafiri albi şi orhidee iar al naşei din trandafiri roşii şi flori albe. Domnişoarele de onoare, 7 la număr, au nunta14purtat rochii lungi de culoare mov. Petrecerea după cununia religioasă s-a oficiat la restaurantul de pe insuliţă, în final, Roxana, după ce naşa i-a dat voalul jos, a îmbrăcat o altă rochie de culoare roşie.

nunta16Şedinţă foto, la munte

Fotografiile mirilor la nuntă, probabil câteva sute, nu i-au fost de ajuns Roxanei care a mai vrut o şedinţă foto, tot în rochie de mireasă, pe Sohodol. Mirii au pozat ca în revistele de specialitate, fotograful aşezându-i în ipostaze sexy şi provocatoare. Noul photobook a fost postat şi el pe pagina de socializare a Roxanei Iriza, colectând numeroase comentarii de apreciere.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here