Noile lifturi ale Spitalului Județean, pe placul pacienților

365

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu are lifturi noi. Patru dintre ele funcționează la clădirea Spital 700 și două la cea de pe strada Tudor Vladimirescu. Pacienții spun că diferența între vechile lifturi și cele noi este incontestabilă, la fel considerând și liftierii.

Vechile lifturi din dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu au fost înlocuite cu unele noi. Acestea funcționează deja, pacienții fiind foarte mulțumiți de investiție. Ei spun că se simt mai în siguranță în noile lifturi, care funcționează ireproșabil. De aceeași părere sunt și angajații spitalului.
Conducerea SJU Târgu-Jiu spune că valoarea noilor lifturi se ridică la peste 15 miliarde lei vechi. “Noi, împreună cu domnul preşedinte Ion Călinoiu am reuşit să obţinem de la Ministerul Sănătăţii 15 miliarde 200 milioane lei vechi pentru înlocuirea lifturilor de la Spital 700 şi spitalul de pe Tudor Vladimirescu. Noile lifturi sunt funcționale acum. Avem patru la Spital 700 și două la sediul din strada Tudor Vladimirescu”, a menţionat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Investiţia este binevenită şi era chiar necesară, dată fiind vechimea fostelor lifturi, care deşi funcţionau bine şi erau la zi cu reviziile, înlocuirea lor nu mai putea fi amânată.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here