Noii primari ai Gorjului

1377

Gorjul va avea mai mulți primari noi după alegerile de duminică. PSD a reușit să recâștige Primăria Motru, prin viceprimarul Cosmin Morega, și să se impună la Stănești – Constantin Bicheru, Prigoria – Lucian Goață (foto), Bolboși – Viorel Rotaru, Ciuperceni – Nicolae Daniel Dobrescu, Ionești – Sorin Lambu și Padeș – Mihăiță Gabriel Troacă.
Social-democrații au mai câștigat alegerile la Tismana, prin Petre Remetea, Crușeț – Teodor Godeanu și Telești – Romulus Bîldea.
„Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați crezut în mine și mi-ați acordat votul! Sunt convins că ați făcut-o pentru că ați apreciat munca mea, dăruirea, cinstea, corectitudinea și respectul arătat dumneavoastră!!! Privim cu încredere spre viitorii 4 ani și vă asigur că voi implementa noi proiecte în comuna Prigoria și voi face tot ce-mi va sta în putință să nu vă dezamăgesc!”, este mesajul noului primar din Prigoria.

Au pierdut alegerile
PSD a pierdut însă și primari cu state vechi. Liberalul Marius Dumitra Bădescu s-a impus la Dănciulești, Ion Gîrniceanu de la Pro România a câștigat la Jupânești, iar Mihai Vochita, de la PNL, a bătut la Logrești.
Pesedistul Aristide Șerbănescu de la Schela a pierdut în fața liberalului Constantin Gabriel Deteșan. O înfrângere usturătoare a suferit PSD și la Țânțăreni. Aici, fosta primăriță Maria Vasilescu a fost surclasată de liberalul Robert Marian Ciutureanu. Florin Jurebie pierde Primăria Săcelu în fața liberalului Gheorghe Dumitrelea.
PNL a pierdut în schimb primăria din Dănești, aici câștigând Pro România, prin Mădălin Constantin Paliță. Liberalii s-au mai impus la Godinești – Coman Aurariu, Hurezani – Ion Mîndruț, Licurici – Vasile Măciucă sau Samarinești – Iulian Giurgescu.
PMP are un singur primar în comuna Stoina, în persoana lui Anghel Laurențiu.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here