Noi premii în palmaresul studentei Andreea Marinescu, absolventă a Liceului de Arte

530

Andreea Marinescu s-a decis în ultimul an de liceu să îmbrățișeze cariera muzicală, pășind pe urmele părinților săi, doi profesori de pian, având un progres uluitor, timp în care a obținut performanțe importante, într-un singur an școlar, 2014-2015!
După ce a câștigat marele premiu la un concurs de la Târgoviște și premiul II la etapa națională a olimpiadei școlare la canto clasic în 2015, alături de alte premii, Andreea s-a decis să urmeze cursurile Universității din Craiova, Facultatea de Muzică, secția canto clasic.
Pentru că scena este locul în care se simte ea însăși, aproape de public și de Divinitate, Andreea Marinescu își continuă ascensiunea, prin premii aduse din Capitala țării, de la concursurile studențești.
Astfel, despre ultimele “achiziții” în palmaresul său, câștigate între 21-27 martie 2016, Andreea ne spune: “Concursul Național «Victor Giuleanu» s-a desfășurat într-o singură etapă. «Studenți și masteranzi», care au avut de prezentat patru lucrări, printre care și o piesă românească. Concursul s-a desfășurat la Universitatea Națională de Muzică din București, iar eu am obținut premiul II și premiul special «Radio România Muzical»”.
Mult succes și multe premii înainte îți dorim dragă Andreea! Suntem mândri că ai fost eleva noastră și ai ajuns într-un timp atât de scurt la asemenea performanțe, la care mulți alții nici nu îndrăznesc să viseze!
Și pentru ca ești născută pe 3 aprilie primește acest articol ca pe un cadou din partea Liceului de Arte “Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu, alături de un călduros “La mulți ani!”
Eugenia-Liliana Ștefănescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here