Noi reușite pentru elevii Liceului Tehnologic Bâlteni

1418

Premii pe bandă rulantă pentru elevii Liceului Tehnologic Bâlteni! Deși este o unitate de învățământ situată în mediul rural, cadrele didactice de la Bâlteni demonstrează că elevii pregătiți în cadrul Liceului Tehnologic pot înregistra numeroase reușite la competițiile de la diverse discipline.

Recent, elevul Viorel Cibiliu, de la clasa a XI-a, a reușit calificarea la faza națională a Concursului de Chimie. Elevul clasei a XI-a, Cilibiu Viorel, coordonat de doamna profesor Văduva Viorelia, a obținut premiul I la etapa județeană a Concursului de Chimie ”Petru Poni” și s-a calificat la etapa națională. Felicitări și succes în continuare!”, a transmis conducerea unității de învățământ de la Bâlteni.
De asemenea, la începutul acestei luni, mai mulți elevi de la aceeași unitate de învățământ au adus premii în urma participării la Concursul Regional de Limba Engleză ”Speak Out”. ”Felicitări elevilor participanți și celor ce au obținut premii la Concursul Regional de Limba Engleză ”SPEAK OUT” – secțiunea Creative writing/ Monolog: Ciurea Roberta, clasa a V-a – Premiul I; Ivănoiu Eduard Emanuel, clsa a VII-a B – Premiul al II-lea; Luculescu Robert, clasa a IX-a A – Premiul al III-lea; Mănoiu Maria Magdalena, clsa a VII-a B – Mențiune; Poarcă Daria, clsa a VII-a B – Mențiune; Andrei Andreea Daniela, clsa a VII-a – Mențiune; Blidaru Alessandra – clasa a VIII-a – Mențiune”, a anunțat directorul Liceului Tehnologic Bâlteni.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here