Noi reprezentanți AGA în Direcția Publică Motru! Au primit contractele de mandat

2251

În urma hotărârii de CL Motru prin care s-a stabilit noii reprezentanți AGA, Primăria Motru a încheiat contracte de mandat pentru aceștia. Este vorba despre Răzvan Ardeiu și Florentina Petrișor, votați de zece consilieri locali din totalul de 18.

Aceștia urmează ca săptămâna viitoare să își intre în atribuții în cadrul DP Motru, să fie înscriși la Registrul Comerțului. De amintit că DP Motru nu are AGA de luni de zile, în urma demisiei fostului consilier local Gigel Jianu, numit în Directoratul CEO, acest lucru împiedicând funcționarea în condiții optime a societății, dar și imposibilitatea de a acorda drepturi salariale angajaților. Bugetul DP Motru nu este aprobat nici până la această oră, tocmai datorită acestei probleme (AGA) care nu a fost stabilă, membrii acestui for dându-și demisia rând pe rând. De acum înainte se speră că DP Motru, odată cu numirea celor doi reprezentanți în AGA, să intre pe făgașul normal, aceștia având sarcini de a verifica documentele generate de fostele AGA, documentele generate de actualul CL, verificarea indicatorilor de performanță și a contractelor de management a foștilor și actualilor membri din CA. Cu aceasta ocazie se va vedea dacă au fost respectate contractele de management și indicatorii, în caz contrar toate sumele încasate de membrii CA, director executiv, vor trebui returnate. Directorul executiv are un salariu de aproximativ 10.000 de lei, iar un membru al CA încasează lunar, doar pentru o ședință, 1200 de lei net.
De fiecare dată când CL a solicitat documente de la aceste organisme, ele nu au fost puse la dispoziție. Actualul director executiv, Dan Matei, a făcut plângere la Prefectură tocmai pentru a contesta hotărârea de CL care îl vizează chiar pe el, pentru a prelungi agonia, dar și rămânerea lui în societate până pe 16 noiembrie, când îi expiră mandatul, acordat cu mare larghețe, direct pe 6 luni, contrar legii. După această perioadă, actualul director, președinte PNL Motru nelegitim (el nefiind validat) va rămâne iar șomer, respectivul căutându-și un loc de muncă tot la CEO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here