Noi probleme cu apa la Târgu Jiu

2256

APAREGIO GORJ SA anunță posibilă întreruperea furnizării apei potabile, în următoarea perioadă, în intervalele orare 10-11 , 13-14, 21-23 în zonele: General Tell, Comuna din Paris, Debarcader, Traian și Calea București, având în vedere debitele scăzute drastic pe Șușița și Sohodol din
cauza lipsei precipitațiilor.
De asemenea, posibil presiune scăzută se va resimți in zonele I.L. Caragiale, Republicii și A. I. Cuza.

2 COMENTARII

  1. Haita roșie oprește apa pe toate străzile, fără să mai comunice întreruperea, de circa 3 luni; dar și fără să plătească pentru serviciul nelegal. pătrășcoiule, du-te și lasă-l pe altul!

  2. Sa va luam mortii …nemernicilor, nu dati apa intentionat cu orele in fiecare zi in unele zone din oras ca sa va faceti salarii babane voua si curvelor voastre; credeti ca prin economia de curent scadeti voi cheltuielile? Idiotilor, apa asta o platim cu varf si indesat, este cea mai scumpa din Oltenia si sa nu aud de seceta ca si Craiova ia apa de la noi din judet si la ei nu este lipsa; si sa nu aud de lipsa de fonduri ca ati facut credite pentru 3 generatii, javre imputite! Asta e Aparegio; La multi ani, alaturi de Dragnea!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here