VIDEO: Noi premii pentru echipa de robotică de la Palatul Copiilor Târgu Jiu

715

Echipa Palatului Copiilor Târgu Jiu, Bit Dragons, a obținut numeroase premii la cel mai mare eveniment de robotică din vestul țării. Elevii coordonați de profesorul Vasile Gridan au obținut patru locuri I, o mențiune și premiul special al juriului pentru cea mai tehnică echipă.
„Bit Dragons confirmă din nou! La Concursul Internațional de robotică „Robotics Championship”, desfășurat în perioada 9-11 mai, la Oradea, la cele cinci probe de concurs la care au participat, elevii echipajului Bit Dragons de la Palatul Copiilor Târgu Jiu au obținut patru locuri I, o mențiune și Premiul Special al Juriului, acordat pentru cea mai tehnică echipă. Felicitări Negoiță Deivid-Bogdan, Diaconescu Robert, Torcea David-Mihai și Cilibiu Ianis Andrei pentru performanța deosebită obținută la această competiție!”, a transmis profesorul Vasile Gridan.
Cea de-a 12-a ediție a campionatului de robotică a reunit echipe din Belarus, China, Columbia, Egipt, Grecia, Kazahstan, Liban, Filipine, Polonia, Thailanda, Turcia, Ucraina, Ungaria și România.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here