Noi premii pentru cursantele ŞPA Târgu-Jiu

779

Cursantele Şcolii Populare de Artă (ŞPA) Târgu-Jiu continuă să aducă premii pe bandă rulantă! Cele mai recente distincţii au fost obţinute recent de către Petronela Bîrsilă şi Roberta Gîrbaci.

Roberta Gîrbaci, cursantă a Școlii Populare de Artă Târgu-Jiu, coordonată de prof. Nicoleta Argint, a obținut Premiul I în cadrul celei de-a IV-a ediții a Festivalului Internațional de Muzică și dans „Transylvanian Stars”.
Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Mureș, Clubul de canto Bella Musica și Inspectoratul Școlar Județean Mureș. Şi Petronela Bîrsilă, cursantă a Școlii Populare de Artă Târgu-Jiu, coordonată de prof. Ciprian Popescu, a obținut Premiul I în cadrul Festivalului-Concurs Internaţional de Muzică Tradiţională Veche ,,Sus pe Argeş la Izvoare”, Pitești, ediția a X-a, secțiunea soliști instrumentiști. Concursul se adresează tinerilor cu vârste între 16 şi 35 de ani din Şcolile Populare de Arte şi Meserii din România, precum şi din instituţiile similare din Republica Moldova, evenimentul având ca scop descoperirea şi încurajarea talentelor muzicale. „Felicitări interpretelor și profesorilor coordonatori!”, a transmis conducerea Şcolii Populare de Artă Târgu Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here