Noi posturi vacante în instituţiile de stat din judeţ

389

Gorjenii cu studii superioare pot opta în această perioadă pentru ocuparea unor posturi în diverse unităţi de stat. Potrivit noii liste a Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, în luna aprilie, vor fi organizate două noi concursuri pentru ocuparea unor locuri vacante de la Primăria Ţânţăreni şi la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Gorj.

Astfel, Primăria comunei Țânțăreni scoate la concurs un post vacant cu angajare pe durată nedeterminată de inspector de specialitate, gradul debutant la Compartimentul Situații de Urgență și Protecția Muncii. Pentru a ocupa un loc contractual vacant sau temporar vacant, candidații trebuie să îndeplinească toate condiţiile generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare. Singura condiţie specifică în vederea participării la examen şi a ocupării funcţiei de inspector de specialitate la Primăria Ţânţăreni este deţinerea de studii superioare în domeniul Ştiinţelor Juridice.
Potrivit anunţului de publicare al concursului pentru ocuparea postului de inspector de specialitate, proba scrisă se va susţine pe 7 aprilie, de la ora 10.00, iar proba interviului va avea loc două zile mai târziu, ambele fiind programate a fi susţinute la sediul Rectoratului.

Asistent registrator la OCPI
Şi Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacantă, de asistent registrator principal, gradul I – Serviciul Publicitate Imobiliară. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la examen şi a ocupării funcției contractuale sunt: deţinerea de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în Drept/specialitate juridică sau alte funcții de specialitate juridică; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei de minimum 3-6 luni; cunoştinţe avansate de operare PC.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: pe 14 aprilie, de la ora 10.00 va avea loc proba scrisă, iar interviul va fi susţinut de la aceeaşi oră, însă două zile mai târziu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here