Noi paşi pentru repartiţia locuinţelor sociale şi ANL

283

Peste 60 de locuinţe sociale şi 11 spaţii de locuit de tip ANL vor fi repartizate în următoarele săptămâni celor care întrunesc punctajele cele mai mari, de către Primăria Municipiului Târgu-Jiu. Conform conducerii administraţiei publice locale, beneficiarii ar urma să primească cheile locuinţelor chiar în preajma Sărbătorilor Pascale.
“Revin cu detalii despre repartizarea locuinţelor sociale (peste 60) şi ANL (11 disponibile). În două-trei săptămâni listele cu punctajele obţinute de viitorii beneficiari vor fi afişate la primărie, iar după eventualele contestaţii, listele vor fi supuse votului în şedinţa Consiliului Local ce se va desfăşura în ultima zi de luni din martie. Beneficiarii vor primi cheile aproximativ cu o săptămână înainte de Paşte. Sunt peste 800 de cereri doar pentru locuinţe sociale. Sunt şi mai multe pentru ANL. Anul acesta vom repartiza şi locuinţele din alte două blocuri ANL aflate în construcţie în cartierul Narciselor. Vă asigur că facem eforturi să obţinem finanţare pentru a construi cât mai multe blocuri de locuinţe sociale sau ANL”, a scris pe pagina sa de Facebook, primarul interimar al municipiului Târgu-Jiu, Aurel Popescu.
locuinte sociale ciocarlau (2)Deşi lucrările la cele două blocuri sociale din zona Ciocârlău au fost încheiate la finele anului trecut, repartiţia a fost amânată pentru primul trimestru al anului 2017. Valoarea totală a investiţiei la noile locuinţe din nordul municipiului este de circa șase milioane de lei, majoritatea sumei provenind din fonduri guvernamentale. Pe lângă cele 64 de locuinţe sociale finalizate recent în zona Ciocârlău, mai există patru locuinţe de acest gen eliberate în blocurile din zona Artego, ce vor fi repartizate, de asemenea, de către municipalitate.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here