Noi negocieri între profesori și guvern

793

Sindicaliștii din Educație merg la Guvern pentru o nouă rundă de negocieri.

Premierul Nicolae Ciucă şi-a programat, astăzi, noi consultări cu reprezentanţii sindicatelor din Educaţie, potrivit agendei oficiale a prim-ministrului. Acestea ar urma să aibă loc la ora 13,30, respectiv ora 19,00

Sindicaliștii au respins propunerea Guvernului privind creşterea salariilor cu 1.000 lei brut lunar pentru personalul didactic şi cu 400 de lei pentru personalul nedidactic din învăţământ.

1 COMENTARIU

  1. Guvernul cio-ciu îi tot duce cu zăhărelul pe dascăli, le aruncă firimituri cu țârâita, vauchere de 1000 de lei, apoi de 2500 de lei , apoi că le dă 1000 de lei brut. Bătaie de joc la adresa acestei categorii profesionale, pentru că guvernul vrea generații care sa nu aibă coloană vertebrală, principii și pregătirea necesară care sa le puna in pericol privilegiile acestor borfași de politicieni. Ei vor o generație pe care la alegeri să o cumpere cu o găleată și un șoșon.Pentru acoliții și neamurile lor din administrație s-au găsit bani sa le mărească lefurile și așa uriașe de 8-9 000 lei pe lună, pentru dascălii ce ne educa copii , NU, ei trebuie umiliți și batjocoriți de analfabeții de politicieni. Profesorii nu trebuie să cedeze până nu obțin tot ce vor. Românii îi susțin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here