Noi membri la PUSL Gorj. Întâlniri la Bâlteni, Plopșoru și Țânțăreni

3694

PUSL Gorj continuă întâlnirile din teritoriu, în vederea consolidării partidului în județ. ,,Avem o activitate intensă în comunele Bâlteni, Plopșoru, Țânțăreni… Sfânta zi de duminică a fost de bun augur pentru partid, rândurile noastre îngroșându-se pe zi ce trece. Iată ce înseamnă munca serioasă, dedicare, determinare, perspective explicate corect și conștientizarea celor spuse de Napoleon: ,,În ranița fiecărui soldat poate fi un baston de mareșal”. Sau, cum se spune pe la noi: în votul fiecăruia stau viitorul și bunăstarea comunității de care aparținem”, a precizat ieri, liderul PUSL Gorj, Dumitru Miroiu.
M.C.H.

2 COMENTARII

  1. Toate partidele de opoziție trebuie să se unească in a transmite mesaje unitare către alegători pentru a scăpa Romania de ciuma roșie -galbena ce a cuprins țara. Adunătură cio-ciu trebuie izgonită pentru dezastrul ce la produs in țară. La vot trebuie să-i aruncam la groapa de gunoi a istoriei. Dezinformarea și minciună fac parte din ADN-ul lor. Nu este zi, oră, minut in care trompetelor lor din televiziune sa nu-i ducă cu zăhărelul pe pensionari, cum o sa le crească ei pensiile cu zeci de mii de lei, asta pentru milioanele de potențiale voturi ale bunicilor noștri. După alegeri, când își văd hoțomanii sacii în căruță , nu o să-i mai bage nimeni în seamă timp de patru ani.

  2. FRUMOSI MAI SUNT!!! SA NU LE FIE DE DEOCHI MAI ALES ASA IMBRACATI IN ALB,SPER CA TINUTA SA FIE DATA ACESTOR VERITABILI MEMBRII USR SI SA NU FIE DOAR DE RECUZITA(POZA).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here