Noi medici la unitatea spitalicească din Motru

143

Începând de săptămâna trecută, echipa de medici a Spitalului Municipal Motru a fost suplimentată cu un anestezist şi un dermatolog. Demersurile pentru angajarea celor doi au fost făcute de Camelia Khraibani încă de la numirea sa în funcţia de manager. De altfel, Khraibani a fost suspendată din funcţie, locul său fiind luat de chirurgul Teodor Zavate.

Spitalul Municipal Motru, acreditat cu dotări de nivel european, şi-a întregit echipa de specialişti. Începând din data de 4 ianuarie 2013, unitatea spitalicească are medic anestezist cu normă întreagă în persoana doctorului Mircea Şerban, dar şi medic dermatolog în persoana doctorului Liliana Nănău. Din anul 2010 de când a fost numită managerul Spitalului Municipal Motru, Camelia Khraibani a făcut toate demersurile necesare pentru că unitatea sanitară să beneficieze de serviciile celor doi specialişti. În ultima zi în fruntea spitalului, Camelia Khraibani şi-a dus promisiunea până la capăt şi, totodată şi-a văzut visul împlinit.

Kraibani, suspendată din funcţie
Camelia Khraibani a fost suspendată din funcţia de manager al unităţii spitaliceşti motrene, începând cu data de 3 ianuarie 2013. Locul acesteia a fost luat de dr. Teodor Zavate, numit manager interimar până la organizarea concursului de ocupare a postului. Spitalul Municipal Motru funcţionează cu 175 de paturi şi are patru secţii: Pediatrie, Interne, Obstetrică – Ginecologie şi Neurologie, dar şi opt compartimente medicale. Medicul şi deputatul Camelia Khraibani, spune că, acum, echipa va fi mai completă şi va acoperi majoritatea specializărilor.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here