Noi medici la Spitalul Județean. Trei rezidenți vor la Urologie

1558

Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu angajează noi medici, fiind inclusiv posturi pentru rezidenți. Unitatea medicală mai caută și un chimist, o singură persoană arătându-se interesată de post.

Valeriu Vicol este singurul candidat care și-a depus dosarul pentru a ocupa postul de medic neurochirurg din cadrul secției Chirurgie Generală I. Tot în cadrul acestei secții mai este vacant un post de medic specialist în chirurgie plastică și recuperatorie la Compartimentul de Arși. Au fost depuse două candidaturi, însă unul dintre medici și-a retras dosarul, rămânând în cursă doar dr. Daniel Marius Trancă, cel care a deschis la Târgu-Jiu prima clinică privată de chirurgie plastică.
Trei tineri și-au arătat interesul pentru postul de medic rezident în cadrul Secției Urologie. În schimb, s-a înregistrat o singură candidatură pentru postul de medic rezident în specialitatea psihiatrie pediatrică la Cabinetul de Neuropsihiatrie Infantilă. Tot o singură persoană s-a înscris pentru postul de chimist la Laboratorul de analize medicale.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here