Noi liste, pentru urgentarea deblocării posturilor la primării

182

Instituţia Prefectului judeţului Gorj solicită primarilor să refacă listele cu posturilor care urmează să fie deblocate. Asta şi datorită faptului că unele unităţi administrativ teritoriale de pe raza judeţului, conform proiectelor finanţate cu bani europeni trebuie să facă aceste angajări, altfel dacă problema nu se va rezolva urgent, localităţile în cauză Târgu-Jiu, Dăneşti şi Alimpeşti, riscă să dea înapoi acele fonduri europene.

Claudiu Teodorescu, prefectul judeţului, a declarat că Guvernul le-a cerut administraţiilor publice locale noi liste cu posturile care urmează să fie deblocate.
Prefectul, anunţă că prioritate vor avea primăriile Târgu-Jiu, Dăneşti şi Alimpeşti, care riscă să dea înapoi fonduri europene din cauză că nu pot face noi angajări conform proiectelor. În Gorj, zeci de primării au solicitat Prefecturii să facă demersuri la Bucureşti pentru deblocarea posturilor de care acestea au nevoie.
De la începutul anului se fac demersuri pentru deblocarea unor posturi prevăzute ca obiective în proiectele finanţate cu bani europeni.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here