Noi inspectori la feminin, în IȘJ Gorj!

13957

Consilierul municipal Daniela Vulpe i-a luat locul lui Adrian Popescu, pe funcția de inspector școlar pe managementul dezvoltării resursei umane. Tot de astăzi a întrat în activitatea de inspector școlar pe activități extrașcolare și prof. Luminița Sandu, de la Grupul Școlar Roșia de Amaradia. Aceasta i-a luat locul Alinei Nicoleta Dănăricu.

Codruța Pătrașcu ocupă, tot de astăzi, funcția de inspector școlar pe discipline tehnice.

Crețan Iozefina, profesor la Liceul Sportiv, este inspector pe chimie-biologie, iar Dana Constantinescu, profesor la Colegiul Ecaterina Teodoroiu, este noul inspector pe limbi străine, spun surse din IȘJ Gorj.

Locul lui Lili Andrițoiu, inspector Resurse Umane, ar urma să fie ocupat de Marilena Ciortan de la Colegiul Auto.

Noii inspectori școlari fac echipă cu Maria Cochină, inspector școlar general, membru PNL și cu cei doi inspectori adjuncți.

4 COMENTARII

  1. Mai oameni buni,duceti in derizoriu functia de inspector.Trebuie sa fie persoane emblematice,care sa se fi facut remarcate prin rezultate .Exceptand pe D na Constantinescu,care da ,a confirmat,restul….Chiar asa rau am ajuns sa ne reprezinte Rosia de Amaradia,Rosia Jiu,Liceul Sportiv si Colegiul Auto?!Acestea ne sunt ,,elitele,,?Vai de noi!Ne meritam soarta!(asta am votat…asta avem!)

  2. Vai de noi!Cu asenenea personaje duceti in derizoriu notiunea de inspector cu o singura exceptie D na Constantinescu,restul…No name.Asa rau am ajuns,sa fim reprezentati in foruri de colegiul auto,lic.sportiv si rosia de amaradia?!V am votat….dar nu mai,, pupati,,.Ati demonstrat contrariul la ce afirmati.Sunteti penibili!

  3. Dl Ion, de ce nu putem fi reprezentați la isj de profesori care nu sunt din Municipiu? Considerați oare ca in mediul rural sau in celelalte orase ale județului nu exista profesori pregătiți ? E clar ca aveți o problema ! Va considerați prea “important” dacă sunteți profesor (dacă sunteți) in “oraș”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here