Noi concursuri la primăriile din judeţ

344

Continuă angajările în sistemul de administraţie publică din judeţul nostru. Potrivit ultimelor anunţuri publicate în Monitorul Oficial, Primăriile Turceni şi Brăneşti sunt cele care vor organiza la finele acestei luni concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante.

Primăria comunei Brăneşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuţie vacante, de şofer pentru microbuzul şcolar şi referent de specialitate – două posturi. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească toate condițiile generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare. Condiţiile specifice pentru ocuparea postului de şofer sunt: atestat profesional transport persoane; permis de conducere, valabil care să cuprindă categoria D; minimum doi ani vechime în specialitatea de şofer/ conducător auto. Probele scrise şi de interviu ale concursului vor fi susţinute pe 25 noiembrie, iar proba practică a fost programată pentru ziua de 27 noiembrie, ora 10.00. Dosarele de înscriere la concurs se primesc până în cursul săptămânii viitoare.

Arhivar şi inspector pentru Turceni
Şi Primăria oraşului Turceni organizează concurs pentru ocuparea posturilor de arhivar şi de inspector de specialitate, gradul debutant, pentru Compartimentul Situaţii de Urgenţă şi Protecţia Mediului. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute în art. 6 din HG nr. 286/2011, modificată şi completată. Dosarele se depun la sediul Primăriei Turceni până la data de 13 noiembrie.
Pentru postul de arhivar, condiţiile specifice pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească sunt: studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat; vechime de minim un an în specialitatea studiilor. De asemenea, pentru postul de inspector debutant, singura condiţie specifică este ca posibilii candidaţi să fie absolvenţi de studii universitare, vechimea nefiind necesară. Proba scrisă a concursurilor va fi susţinută pe 24 noiembrie, ora 11.00, urmând ca interviurile să aibă loc pe 26 noiembrie, la aceeaşi oră.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here