Noi cadre medicale la Spitalul Orășenesc Novaci

449

Spitalul Orășenesc Novaci are, de la începutul acestei luni, încă trei medici. Aceștia și-au început activitata la Radiologie, Chirurgie și Pediatrie. Cu toții sunt tineri, proaspeți absolvenți de rezidențiat.

Conducerea Spitalului Orășenesc Novaci se bucură că începutul de an a adus noi membri în echipa de cadre medicale a unității. Astfel, trei tineri medici și-au început, recent, activitatea la Novaci. “Este vorba despre o doctoriță radiolog, o pediatră și un chirurg. Au terminat rezidențiatul și s-au prezentat la posturi la noi”, a confirmat Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci.
Spitalul Orășenesc Novaci este spital general, situat în orașul Novaci, la circa 18 Km de stațiunea Rânca și aproximativ 50 Km de municipiul Târgu-Jiu, având o clădire monobloc(P+3) construită în anul 1978, care monitorizează promovarea stării de sănătate și asigură asistența medicală unui număr de aproximativ 63.000 locuitori din orașul Novaci și șapte comune arondate: Alimpești, Baia de Fier, Bengești Ciocadia, Bumbești Pițic, Crasna, Polovragi, Roșia de Amaradia. Luând în calcul dezvoltarea și extinderea stațiunii Rânca, circulația intensă a turiștilor pe DN 67C – Transalpina, șosea care face legătura Olteniei cu Ardealul, Spitalul Orășenesc Novaci este pregătit să facă față noilor provocări generate de eventualele situații de urgență.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here