Noi bilete de tratament în mai multe staţiuni, la dispoziţia pensionarilor gorjeni

327

Conducerea Casei Judeţene de Pensii (CJP) Gorj a anunţat faptul că au fost primite biletele de tratament pentru seria cu numărul doisprezece din acest an, cu plecare în perioada 27-31 august.

Noua serie de bilete de tratament, în număr aprobat de 238, are valabilitate pentru următoarele staţiuni: Amara, Bala, Buziaş, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Moneasa, Olăneşti, Saturn, Sinaia, Slănic Moldova, Tuşnad, Vatra Dornei.

11 locuri, rămase nerepartizate

Titularii se pot prezenta pentru ridicarea biletelor în zilele de 21 şi 22 august, prezentând cuponul de pensie pe luna anterioară, actul de identitate şi bilet de trimitere de la medicul de familie pentru staţiunea repartizată, iar locurile ce nu vor fi valorificate până pe data de 22 august, până la ora 15.00, se vor redistribui pe 23 august 2017, de la ora 08.00 dimineaţa. Şi pentru această serie au rămas un număr de 11 locuri nerepartizate care se pot elibera celor interesaţi, fiind valabile astfel: câte două pentru staţiunile Geoagiu, Moneasa, Vatra Dornei, şi alte cinci pentru Tuşnad. Biletele repartizate, cât şi cele rămase nerepartizate, se eliberează conform programului afişat la sediul Casei de Pensii, cât şi pe pagina de internet a instituţiei.

Reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii Gorj aduc la cunoştinţa pensionarilor faptul că, având în vedere că tratamentul balnear şi pentru recuperare a capacităţii de muncă este un serviciu medical, iar din septembrie 2015 a devenit obligatoriu folosirea cardului de sănătate, la momentul prezentării în staţiunea balneară, beneficiarii trebuie să aibă asupra lor cardul de sănătate, activat la medicul de familie şi să cunoască codul PIN al acestuia. Următoarea serie va fi cu plecare în prima jumătate a lunii viitoare. “De aceste bilete de tratament pot beneficia: pensionarii sistemului public de pensii; asiguraţii sistemului public de pensii (salariaţi/şomeri); beneficiarii unor legi speciale. În acest an, nu beneficiază de bilete de tratament prin Casele Teritoriale de Pensii pensionarii din alte sisteme de pensii – MApN, MAI, SRI. Lista cu persoanele care au primit repartiţie pentru această serie se află afişată la sediul instituţiei şi pe pagina web”, au menţionat reprezentanţii CJP Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here