Noi audieri în cazul agentului de pază lovit cu bâta în fața discotecii din Borăscu

423

Minorul de 17 ani, din comuna Slivilești și bărbatul de 25 de ani, din comuna Bolboși, care au fost reținuți, marți, în urma unui scandal care a avut loc vineri seara, în fața unei discoteci din Borăscu, au ieșit din arest, pentru a fi audiați de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru. În fața camerelor de filmat, aceștia au refuzat să facă declarații. Suspiciunea este că l-ar fi lovit pe agentul de pază cu o bâtă de baseball în cap, pentru că nu le-ar fi permis să intre în local, întrucât aveau interdicție impusă de patronul clubului. ”La data de 5 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Motru au fost sesizaţi de un bărbat de 35 de ani, administrator al unei societăţi comerciale, cu privire la faptul că, la discoteca organizată în comuna Borăscu, ar fi avut loc o altercaţie între mai multe persoane.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că doi tineri ar fi coborât dintr-un autoturism şi ar fi exercitat acte de violenţă împotriva agentului de pază al discotecii, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, pe fondul interdicţiei de a pătrunde în local, pusă celor doi de către administratorul societăţii. Nicio persoană participantă la altercaţie nu a mai fost găsită de poliţişti la faţa locului. Agentul de pază a suferit leziuni şi s-a prezentat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind continuate cercetările pentru a fi stabilite împrejurările exacte în care au avut loc faptele.
La data de 9 ianuarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru, Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru şi Serviciului de Acţiuni Speciale, în baza unui mandat de percheziţie emis de Judecătoria Motru, au efectuat o percheziţie la domiciliul a doi tineri din comuna Bolboşi şi au pus în executare şapte mandate de aducere la sediul Poliţiei Municipiului Motru, pentru continuarea cercetărilor.
Prin ordonanţă, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un tânăr de 25 de ani, din comuna Bolboşi şi faţă de un altul, de 17 ani, din comuna Slivileşti, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, care au dobândit calitatea de suspecţi, în cauză”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.
Alți trei tineri de 20, 22 şi 26 de ani, toţi din comuna Bolboşi şi unul de 30 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, din anturajul suspecților reținuți, sunt cercetați în libertate, pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.
Victima a mers la spital, după altercație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here