Noi angajări la Spitalul Județean

1033

Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu angajează trei șoferi și un biolog. Posturile sunt fără concurs, pe perioadă determinată, ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă.
Posturile de șofer autosanitară III sunt la Serviciul Aprovizionare, Transport, Achiziții Publice, Contractare. Candidații trebuie să aibă studii generale, permis de conducere pentru șofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoriile B și C și aviz psihologic.
Postul de biolog debutant este vacant la Laboratorul de Analize Medicale – activitate testare RT-PCR, la locația din strada A.I. Cuza. În acest caz este nevoie de diploma de licență în biologie și de un certificat de membru cu avizul anual al O.B.B.C.S.S.R. din România sau, după caz, adeverință eliberată de O.B.B.C.S.S.R din România din care să rezulte că poate exercita profesia de biolog debutant la data concursului.
La înscriere în vederea angajării, candidații vor trimite dosarul electronic până la data de 11 septembrie, orele 13.30, prin e-mail, în format pdf, într-un singur mesaj, pe adresa office@spitalgorj.ro, iar la subiectul mesajului se va scrie „dosar concurs și numele persoanei, precum și postul pentru care candidează”.
În situația în care se depun mai multe dosare pentru un singur post, iar după selecția dosarelor sunt admiși mai mulți candidați, se organizează proba practică/interviu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here