Noi angajări la Penitenciarul Târgu-Jiu

685

Noile concursuri de ocupare a unor posturi vacante în cadrul penitenciarelor din întreaga ţară au intrat în linie dreaptă. Administraţia Naţională a Penitenciarelor a făcut publice, săptămâna trecută, cele mai recente liste cu posturile ce urmează a fi ocupate în urma unor concursuri.

Pentru încadrarea ca funcţionar public cu statut special în sistemul administraţiei penitenciare (ofiţeri şi agenţi de penitenciare), Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs 508 posturi vacante din unităţile subordonate. După ce în luna martie a acestui an, pentru Penitenciarul Târgu-Jiu au fost scoase la concurs trei posturi vacante (un post de medic stomatolog, un post de ofiţer psiholog-integrare socială şi un alt post de ofiţer asistent social), pe noile liste ale ANP se regăsesc noi joburi vacante în unitatea de la Gorj. Este vorba de un post de ofiţer secretariat, unul de ofiţer psiholog reintegrare socială, un post de agent asistent medical generalist, două posturi de agent contabil şi patru de agent fochist. Astfel, în curând Penitenciarul Târgu-Jiu îşi va mări personalul din zona administrativă cu încă nouă salariaţi.
Etapa preliminară – testarea psihologică – este valabilă pentru toţi candidaţii. În ceea ce priveşte probele de concurs, acestea sunt: interviul psiho-profesional, proba practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului, nivel I (nu se solicită pentru postul de agent fochist), proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor teoretice şi, ultima probă, practică, de verificare a aptitudinilor necesare îndeplinirii atribuţiilor de serviciu, însă care nu va fi inclusă pentru testarea candidaţilor la posturile scoase la concurs la Penitenciarul Târgu-Jiu, condiţia fiind valabilă doar pentru postul de asistent medical stomatologie).
Termenul limită de depunere a dosarelor complete de candidat la structura de Resurse Umane din cadrul Penitenciarului Târgu-Jiu este 11 iulie 2016, ora 15.00. Detalii despre condiţiile generale şi specifice, tematică, bibliografia, probele de concurs, centrele de concurs şi metodologiile probelor practice de verificare a aptitudinilor vor putea fi obţinute accesând link-ul http://anp.gov.ro/concursuri-din-sursa-externa sau de la Biroul Resurse umane şi Formare profesională din cadrul Penitenciarului Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here