Noi achiziţii de aparatură medicală la Spitalul Novaci

107

IMG 3125Spitalul Orăşenesc Novaci este pe punctul de a fi dotat cu noi aparate medicale. Conducerea unităţii spune că la ora actuală este în derulare procedura de achiziţii. Investiţiile se ridică la un miliard şapte sute milioane lei, banii provenind din fondul de dezvoltare al spitalului.

Conducerea Spitalului Orăşenesc Novaci se preocupă, în continuare de asigurarea celor mai bune condiţii pentru pacienţii unităţii. Până în prezent, Spitalul Novaci a beneficiat de o serie de lucrări de reamenajare şi modernizare. Rând pe rând au fost aduse la standarde înalte de calitate toate secţiile unităţii. Acum managerul acestui spital are noi proiecte în plan, vizate fiind dotările unităţii. „Dorim să mai achiziţionăm o serie de aparate medicale pentru dotarea spitalului. Astfel, suntem în procedura de achiziţie pentru un defibrilator, pompă de perfuzie anestezică, un videolaringoscop. Pentru achiziţionarea acestora folosim bani din fondul de rezervă al spitalului, investiţia ridicându-se la un miliard şapte sute milioane lei”, precizează Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.

Spitalul Novaci, dotat cu tot ce trebuie
Odată cu achiziţionarea noilor aparate, se poate spune că Spitalului Orăşenesc Novaci nu-i mai trebuie nimic, dispunând de toată aparatura necesară pentru specialităţile sale. „Nu ne mai trebuie nimic la specialităţile pe care le avem”, confirmă Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Pacienţii se îndreaptă spre această unitate, fiind atraşi de condiţiile foarte bune, de aparatura existentă, dar şi de personalul medical care este bine pregătit şi acordă atenţie deosebită fiecărui bolnav. „Avem tot ce ne trebuie. Avem medicamente, avem condiţii excelente şi avem specialişti de cea mai bună calitate, care sunt foarte atenţi cu bolnavii”, menţionează Eufimia Dumitrescu.
La Spitalul Orăşenesc Novaci ajung bolnavi din oraş, din staţiunea montană Rânca şi din şapte comune, care sunt arondate la această unitate: Alimpeşti, Baia de Fier, Polovragi, Crasna, Bengeşti-Ciocadia, Bumbeşti-Piţic, Roşia de Amaradia. Astfel, Spitalul asigură asistenţă medicală completă pentru aproximativ 61.000 de locuitori.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here