„Noaptea Muzeelor” la Muzeul Național „Constantin Brâncuși”

617

„Noaptea Muzeelor” va fi sărbătorită și la Muzeul Național „Constantin Brâncuși”. În programul manifestării sunt incluse recitaluri de muzică, teatru și expoziții de grafică și pictură. „Sâmbătă, 12 iunie, între 21,00 si 00,00 vă așteptăm la Muzeul Național „Constantin Brâncuși”, la evenimentul „Muze la muzeu”, ocazionat de Noaptea Muzeelor. În programul evenimentului:
🔹Recital de jazz, etno – jazz, jazz eclectic susținut de cvintetul OPUS 1, 61:
Cristian Ciomu – claviaturi
Mircea Suchici – violoncel
Marcel Voinea – tobe
Iulian Albu-chitară
Cornel Popescu – caval, fluier, drâmbă
🔹Medalion Maria Tănase – interpretare Diana Drăghici (Liege),
🔹Teatru de umbre – coordonator Pompiliu Ciochia, actor
🔹Inserție video – Andrea Medar și Mălina Ionescu
🔹Muzeul va găzdui expoziții personale de grafică și pictură aparținând artistelor Ana Daria Ionescu-Haidău și Cristina Cioplea.

Parteneri ai evenimentului din acest an sunt Liceul de Artă ”Constantin Brăiloiu” Târgu – Jiu și Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”. Inițiată de Ministerul Culturii și Comunicării din Franța și patronată în prezent de Consiliul Europei, de UNESCO și de Consiliul Internațional al Muzeelor, Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes european desfășurat la nivel internațional și aflat anul acesta la a 17-a ediție. Muzeul Național „Constantin Brâncuși” face parte din Rețeaua Națională a Muzeelor din România care patronează evenimentul”, au anunțat reprezentanții Muzeului Național „Constantin Brâncuși”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here