Noapte de neuitat pentru petrecăreții de la Revelionul Artiștilor

446
Jpeg

Sute de artiști și lăutari din toată țara au petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă la restaurantul de pe Insuliță la Revelionul care a fost organizat special pentru ei. Deoarece la cumpăna dintre ani aceștia s-au numărat printre românii care au trebuit să muncească pentru a-i distra pe alții, acum a venit vremea ca și artiștii să petreacă. Și cine ar fi putut să o facă mai bine decât ei dacă nu chiar ei. Două formații, una de la Timișoara și alta de la Constanța, au întreținut atmosfera pe tot parcursul nopții, dar asta nu i-a împiedicat și pe petrecăreți să treacă pe la microfon și să își delecteze prietenii cu anumite melodii.
Pentru mulți dintre artiști a fost și un moment al bilanțului, toți mărturisind că 2017 a fost un an bun, în care au avut mult de lucru, perspectivele pentru 2018 fiind similare. Constantin Măgureanu a menționat că deja are programul încărcat până spre Paști, luna viitoare urmând să plece în Canada. După Paști urmează nunțile și, astfel, devine evident că artistul va avea multă treabă de acum încolo. „Vin cu mare drag la Gorj ori de câte ori am ocazia și tocmai de aceea profit de ocazie pentru a le transmite tuturor un sincer La mulți ani! De Revelion eu am fost la românașii noștri din Palestina. Am avut concert acolo toată noaptea, iar de Ziua Îndrăgostiților o să plec în Canada. Și acolo cânt tot pentru românașii noștri. Sunt foarte ocupat în această perioadă, iar începutul lui 2018 e unul foarte bun”, a menționat Măgureanu, care e un „veteran” al petrecerii de la Târgu-Jiu.
Pentru prima dată a ajuns pe Insuliță, în schimb, Florin Ionaș, de la Timișoara, cunoscut în breaslă drept „Generalul”. A mărturisit că a fost impresionat de ceea ce a găsit la Târgu Jiu și a regretat că nu și-a făcut timp să fi venit la petrecere măcar și anul trecut, dacă nu și mai de mult.
„Anul trecut nu am avut timp să ajung, iar acum regret că nu am ajuns anul trecut. Atât de frumos e aici că nu mi-am putut imagina. Am avut ocazia să mă revăd cu profesori de-ai mei, dar și cu elevi pe care nu i-am mai întâlnit de multă vreme. Au fost niște momente speciale și tocmai de aceea mă bucur că am venit. În plus, e printre puținele seri din viața noastră de artiști în care putem să ne simțim în largul nostru, să cântăm ce vrem noi și să ne distrăm așa cum ne place. Nu am cuvinte, poate doar de a le mulțumi încă o dată organizatorilor”, a declarat „Generalul”.
Petrecerea la care artiștii au participat până în zori și s-au simțit cu adevărat liberi a fost organizată și anul acesta de soții Elisabeta și Gigi Vasile, împreună cu Niculina Stoican. A fost a noua ediție a Revelionului de la Târgu-Jiu, Niculina Stoican având un mesaj special pentru toți românii care în 2018 se vor bucura de cei 100 de ani scurși de la Marea Unire. „Să nu uitați că anul acesta suntem întregi de 100 de ori, de 100 de ori frumoși și drepți și de aceea le transmit tuturor la mulți ani! La mulți ani România”, a declarat artista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here