Nistor vrea din nou la Evian!

2059

Mijlocașul Dan Nistor a ținut capul de afiș în ultimele zile cu câteva declarații făcute cu referire la echipa al cărei jucător este și acum, el fiind doar împrumutat la Pandurii până în vară.
Nistor spune acum că a fost înțeles greșit, că nu faptul că n-a fost folosit l-a invocat, ci pe acela că nu ar fi primit explicații din partea antrenorului de la Evian: „Nu m-am referit la faptul că antrenorul nu mă băga în teren pentru că aş fi fost român sau că ar fi rasist, aşa cum a apărut în presa franceză, ci la simplul fapt că eu nu am avut şanse să joc şi mi-ar fi fost mai uşor dacă aş fi fost jucător francez. În acest fel şi adaptarea mea ar fi fost mai rapidă acolo din toate punctele de vedere. Îmi pare rău că vorbele mele au fost greşit înţelese, nu am intenţionat să-i jignesc pe cei de la Evian şi în special pe antrenorul Pascal Dupraz”, a declarat mijlocașul revenit în această iarnă la Târgu Jiu pentru a ajuta din nou Pandurii să prindă trenul spre Europa.
Nistor caută acum „împăcarea” cu clubul francez spunând că-și dorește să revină în vară la Evian: „Vreau să le mulţumesc celor de la Evian pentru că mi-au dat şansa să joc într-un campionat atât de important cum e cel francez şi sper să revin mult mai puternic acolo după împrumutul meu la Pandurii”, a mai declarat Dan Nistor.
Cristi Constantinescu  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here