Nistor, influenţat de agenţi: “Este exclus să plece în orice condiţii”

480

Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai Pandurilor, Dan Nistor, nu vrea să mai evolueze la Tg-Jiu. Nistor vrea să plece liber de contract, iar atitudinea sa a suferit o schimbare drastică de la cantonamentul din Slovenia, până astăzi. Nistor părea unul dintre liderii echipei şi îşi lăuda colegii pentru că au rezistat în condiţiile financiare de la Tg-Jiu. Deşi a respectat programul de pregătire şi după ce le-a comunicat decizia sa oficialilor clubului, conducerea Pandurilor este nedumerită în ceea ce îl priveşte pe fostul jucător de la Evian.
“Nu ştiu dacă ajunge la Dinamo. Indiferent ce jucători pleacă de la Pandurii la Steaua sau Dinamo au aceeaşi soartă, sau viaţă grea, aşa cum s-a întâmplat în ultimii ani. Deocamdată, mai are un an de contract. Într-adevăr, şi-a exprimat dorinţa să plece, să devină jucător liber, dar cât timp are contract cu noi va fi tratat ca un jucător al Pandurilor. Situaţia lui este incertă pentru că este dificil să colaborezi cu un jucător peste voinţa lui”, a declarat Narcis Răducan.
Preşedintele Pandurilor nu a exclus posibilitatea ca Nisor să fie influenţat şi de persoane din anturajul său: “Nu ştiu dacă este decizia lui sau a agentului, dar asta este decizia pe care şi-a exprimat-o zilele trecute, aceea de a depune un memoriu, nu numai pentru că nu are banii la zi, dar vrea să devină şi jucător liber şi sigur că este o notificare importantă pe care o analizăm foarte atent. Vom lua în zilele următoare o decizie, dar este exclus să plece în orice condiţii la Dinamo sau alt adversar din prima ligă”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here