Nistor, încă un pariu pentru Edi Iordănescu

384

„Uitat” de tata Puiu, Dan Nistor, căpitanul pandurilor, este lăudat de Iordănescu junior, care vede în mijlocașul său unul care se poate impune în acest retur în și play-off și poate redeveni o opțiune și pentru echipa națională.
„Dan Nistor e un jucător cu o calitate foarte mare, atât fotbalistică, cât şi umană. E adevărat că a alternat jocurile foarte bune, precum cel cu Steaua, CFR, sau ASA Tg. Mureş cu anumite jocuri mai puţin bune, iar inconstanţa este cauza principală pentru care nu a fost convocat acum la lot. Totuşi, motivul pentru fluctuaţiile acestea de formă este acela că el nu a făcut pregătirea din vară, a venit după prima etapă, iar asta l-a afectat”, a declarat Edi Iordănescu explicând care au fost, în opinia sa, motivele pentru care Nistor nu se află și el acum printre jucătorii convocați de tatăl său la națională. Tehnicianul mai spune și că jucătorul este unul în jurul căruia se poate clădi un nucleu care să conducă Pandurii către marea performanță: „Am convingerea că va face un retur şi un play-off de excepţie şi cred că aşa cum alţi 3-4 colegi ai lui sunt la cel mai bun an din carierele lor, aşa poate şi el să fie decisiv pentru Pandurii în perioada următoare”, a mai spus antrenorul echipei târgujiene.
Dan Nistor nu a lipsit decât în prima etapă din acest sezon, asta pentru că a ajuns destul de târziu în lotul lui Edi Iordănescu, și a avut evoluții apreciate în multe dintre partide, una dintre carențele jucătorului în această ediție de campionat fiind ineficiența.
Nistor nu a reușit încă să marcheze niciun gol în actuala stagiune, fapt care, se pare, îl afectează destul de mult și pe el, de multe ori dorința prea mare de a sparge gheața făcându-l să se pripească în fața unor oportunități.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here