Nistor: „Dacă vom continua așa, nu avem nicio șansă la Europa!”

315

Mijlocașul Dan Nistor recunoaște că nu a crezut nicio clipă că echipa sa poate avea o evoluție atât de modestă și speră ca în cel mai scurt timp lucrurile să se schimbe în bine pentru a putea spera ca Pandurii să revină pe un loc de cupe europene.
„La revenirea mea la Pandurii nu mă așteptam la această situație nici în cele mai negre gânduri ale mele, dar acesta este fotbalul, nu avem ce face. Trebuie să ne strângem și să sperăm că la meciul cu Chiajna vom câștiga”, a mărturisit Nistor după eșecul de la Giurgiu, înfrângere care a coborât echipa gorjeană două poziții în clasamentul Ligii 1. „Suntem pe locul şase în acest moment, ne-au depășit cele două și acest retur va fi foarte, foarte dificil. Lupta pentru locul patru va fi până în ultima etapă. Sperăm că ne vom reveni, că totul va fi ca înainte și să ne îndeplinim obiectivele”, a mai spus mijlocașul formației gorjene.
În același timp, Dan Nistor trage și un semnal de alarmă considerând că trasa europeană poate fi pierdută dacă echipa nu-și va regăsi cât mai curând cadența din sezonul trecut sau din prima parte a campionatului: „Dacă vom continua în felul acesta, eu zic că nu avem nicio șansă la Europa. Trebuie să punem osul la bătaie, să vorbim mai puțin și să dăm mai mult pe teren”, a încheiat jucătorul echipei gorjene.
Cristi Constantinescu      

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here