Ninsori şi vânt, în următoarele două zile

261

Fenomenele meteo specifice iernii apar din nou în judeţul nostru, în următoarele două zile fiind aşteptate ninsori şi vânt puternic. Meteorologii au emis şi o avertizare privind apariţia fenomenelor periculoase, aceasta fiind valabilă nu doar pentru Gorj, ci pentru întreaga ţară.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, ieri, 21 februarie, o informare privind fenomenele meteorologice periculoase. Astfel, în intervalul 22 februarie, ora 02.00 – 23 februarie, ora 12.00 va ninge în toată ţara şi se va depune strat de zăpadă, mai consistent în sudul Banatului, Oltenia şi zona de munte. În regiunile sudice şi sud-estice, temporar, vântul va avea intensificări şi va viscoli ninsoarea. În Dobrogea precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ploaie, favorizând producerea poleiului.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor prognozate, Administraţia Naţională de Meteorologie este posibil să emită avertizări meteorologice.

De asemenea, conform reprezentanţilor ANM, se pare că iarna va persista în următoarea perioadă, semne de ameliorare a vremii, de creştere a temperaturilor şi de instalare a primăverii apărând abia după data de 10 martie.

M.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here