Nini, menținut în funcție

257

Antrenorul Energiei Rovinari, Florin Nini, are șanse de a rămâne în funcție chiar dacă va pierde și meciul cu Steaua, ba chiar și pe cel cu CSM Oradea, în cazul în care, prin conjunctura rezultatelor, echipa gorjeană merge în play-off.
Președintele clubului Energia, Laurențiu Răuț, certifică faptul că antrenor la echipa gorjeană rămâne Florin Nini cât timp echipa se află în obiectiv: „Antrenorul are un contract bine definit cu Energia. Până în momentul în care echipa se va afla în obiectiv, nu se pune problema unei schimbări pe banca tehnică. La finele sezonului, vom trage linie şi vom analiza activitatea domnului Nini la Târgu Jiu, iar în funcţie de această analiză, vom lua şi măsurile necesare”, a punctat Laurenţiu Răuţ.
În ceea ce privește ultimul joc pierdut de Energia, cel de la Târgu Mureș, președintele Energiei crede că echipa ar fi putut acolo, printr-un joc mai bun, să-și asigure prezența în play-off: „Din punctul meu de vedere, meciul de la Mureş am fi putut să-l câştigăm deoarece adversarii nu au jucat la capacitatea lor maximă. De această dată problema a fost în atac, unde nu am reuşit să înscriem multe puncte. Nu mai contează ce a fost, trebuie să ne concentrăm pe jocul contra Stelei pentru că acesta este unul de totul sau nimic. Dacă vom câştiga, 99% vom fi calificaţi în play-off”, a mai spus Laurențiu Răuț.
Confruntarea dintre Energia și Steaua, ce poate fi decisivă în tranșarea luptei pentru un loc în play-off, este programată a se disputa la Târgu Jiu în această duminică, de la ora 19:00.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here