Niculina Mocioi, deputat independent

398

Partidul Poporului Dan Diaconescu a mai pierdut ieri un parlamentar, fosta șefă de la Gorj, Niculina Mocioi, anunțând că părăsește formațiunea politică în care s-a înscris în urmă cu doi ani și pe listele căreia a fost aleasă deputat pe Colegiul 5. Aceasta și-a depus demisia la Biroul Permanent al Camerei Deputaților, făcând cunoscut faptul că devine deputat independent, gestul fiind pus pe seama faptului că ea și PPDD au pornit pe drumuri diferite, spre deosebire de 2012. Mocioi a menționat că săptămâna aceasta își va depune demisia și din cadrul partidului, asta după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, a fost schimbată din fruntea organizației județene, iar conducerea filialei în fruntea căreia se afla a fost demisă.
Mocioi este al treilea parlamentar al PPDD ales în Gorj în urmă cu nici doi ani care părăsește partidul, Tudor Barbu devenind liberal, între timp, iar Răzvan Rotaru transformându-se într-un conservator despre care nu se prea mai aude nimic. Fosta șefă a PPDD Gorj a plătit cu funcția pentru că și-a ignorat șefii de la București, aceștia fiind interesați de o colaborare cu PSD la guvernare, în timp ce, la Târgu Jiu, filiala județeană a bătut palma cu partidele din opoziție. Prin demisia din partid, deputatul pierde și funcția de secretar executiv al PPDD, dar și pe cea de coordonator al zonei Hunedoara.
“Plec din PPDD, dar rămân alături de toţi cei care cred că în judeţul Gorj şi în ţară lucrurile se pot schimba, de cei care pun principiile şi interesul public mai presus de interesul de grup sau de victoriile de moment. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de susţinere în această perioadă şi care şi-au exprimat deja disponibilitatea de a mă urma într-un nou proiect politic. Dar aşa cum am mai spus, nu poţi fii dimineaţa la PPDD şi seara la o altă formaţiune politică”, a precizat deputatul de Gorj, Niculina Mocioi într-un comunicat de presă.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here