Niculescu, revocat din funcţia de manager al SJA, începând cu 1 noiembrie

165

Schimbarea la nivelul conducerii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj s-a produs la prima oră a zilei de 1 noiembrie. Ordinul de revocare unilaterală din funcţia de manager interimar al lui Marinică Niculescu a intrat în vigoare începând cu această dată, moment în care a intrat în vigoare numirea pe aceeaşi funcţie a medicului Dan Vâlceanu.

Amânarea schimbării conducerii SJA Gorj a fost valabilă doar câteva ore. Joi, la prima oră, Marinică Niculescu a fost revocat unilateral din funcţia de manager interimar al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, în locul său fiind numit Dan Mihai Vâlceanu. „Hotărârea privind această schimbare am avut-o încă de miercuri, dar pentru că domnul Niculescu era la birou si deja semna documente, am decis să întrunim comitetul director astăzi (n.r.: 1 noiembrie), la ora 7:30, când Marinică Niculescu a fost revocat unilateral din funcţia de manager interimar al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj. Tot începând cu data de 1 noiembrie a fost numit pe acest post medicul Dan Mihai Vâlceanu, care, de asemenea este interimar până la organizarea unui concurs”, a menţionat Marius Boeriu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj.

Boeriu: „Niculescu a făcut treabă şi sigur se va găsi ceva pentru el”
Directorul DSP Gorj apreciază pozitiv activitatea lui Marinică Niculescu de când a fost numit manager al SJA Gorj şi până în prezent. Mai mult decât atât, Boeriu consideră că tocmai realizările lui Niculescu sunt cele care îl recomandă şi vor cântări destul de mult în privinţa găsirii unui loc de muncă pentru fostul director al Ambulanţei. „Am înţeles că domnul Niculescu a avut deja o discuţie cu cineva şi sunt sigur că se va găsi ceva pentru el. Cât a fost manager la Ambulanţă a făcut destul de multe şi cred că asta contează şi Marinică nu va fi lăsat pe drumuri acum”, a spus Marius Boeriu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj. Reamintim faptul că Marinică Niculescu a fost numit la conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj din luna mai 2011.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here