Niculescu: „Accept schimbarea de la Ambulanţă, dacă este cazul!”

113

Marinică Niculescu, managerul interimar al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj nu a fost informat oficial în privinţa schimbării sale de la conducerea instituţiei. În schimb, el a aflat din presă că urmează a fi înlocuit. Dacă se va întâmpla acest lucru, Niculescu spune că acceptă schimbarea şi va căuta o soluţie pentru a-şi găsi un nou loc de muncă.

Marinică Niculescu se află la conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj din luna mai 2011. El este manager interimar al SJA. De la instalarea sa în funcţie şi până în prezent, Niculescu s-a implicat activ în soluţionarea unor probleme cu care se confrunta instituţia, încercând să le ofere salariaţilor condiţii de lucru mult mai bune decât cele pe care le aveau. Cu toate acestea, în ultima perioadă s-a vehiculat schimbarea sa din funcţia ocupată. „Oficial nu mi-a zis nimeni că voi fi schimbat, dar prin presă am văzut şi eu că se vehiculează acest lucru. Accept schimbarea dacă este cazul. Ulterior îmi voi căuta altceva de lucru, pentru că trebuie să trăiesc din ceva”, mărturiseşte Marinică Nicuelscu, managerul Serviciului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Zvonurile blochează activitatea
Chiar dacă sunt percepute ca simple zvonuri, veştile schimbării îi taie elanul lui Niculescu. Acesta spune că „zvonurile privind schimbarea, apărute în mass-media, blochează activitatea”. De precizat că de când se află la conducerea SJA Gorj, Marinică Niculescu şi-a propus o serie de obiective pe care le-a şi atins. El spune că a reuşit să facă tot ce şi-a propus. „Exact ce am promis să fac am făcut. Tot ce fac, eu fac pentru unitate. Ce este făcut rămâne aici şi după plecarea mea şi acest lucru este foarte important. Aşa ar fi trebuit să gândească toţi managerii”, a precizat Niculescu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here