Nicolicea, vicepreşedintele UNPR: ,,Manţog nu vine la acest partid. Nu toţi care au dosare sunt primiţi în UNPR”

1249

1283959522NicoliceaDeputatul Eugen Nicolicea, şeful Grupului Parlamentar al UNPR din Camera Deputaţilor, a contestat zvonurile potrivit cărora Ionel Manţog, ar fi găsit portiţa de intrare în acest partid. Nicolicea a menţionat că la vârful UNPR nu s-a discutat nimic de o trecere în organizaţia de la Gorj a lui Ionel Manţog, şi nici de vreo detronare a lui Dan Ilie Morega de la cârma filialei. Nicolicea a subliniat că nu au existat, de asemenea, niciun fel de divergenţe între Morega şi Oprea la nivel central, conducerea UNPR fiind mulţumită de munca echipei de la Gorj aflată sub conducerea actualului şef.

DSCN5659,,Sunt uimit de ce aud. Cineva vrea doar să bage zânzanie în UNPR”, a declarat vicepreşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Eugen Nicolicea, în momentul în care a fost întrebat dacă Manţog ar urma să acceadă în acest partid, profitând de unele neînţelegeri apărute între Morega şi Oprea. ,,Nici pomeneală de aşa ceva, nu au existat niciun fel de certuri iar de chestia cu Ionel Manţog nu am auzit absolut nimic”, a declarat Nicolicea, care susţine că organizaţia de la Gorj, prin şeful ei Dan Morega, ar avea o relaţie foarte bună cu preşedintele Oprea.

Morega: ,,UNPR Gorj are aproape 6%”

Şeful UNPR, Dan Ilie Morega, nu este deloc afectat de zvonurile care îl dau pe Manţog viitor progresist, dar subliniază doar că UNPR Gorj a fost lăudat de ministrul Oprea după întrunirea de la Craiova. ,,UNPR Gorj, numai în ultimele două luni, a urcat la 5,85%, ceea ce înseamnă că trendul partidului în viziunea electoratului este unul crescător”, spune Morega, enumerând-i membrii echipei sale care au făcut ca organizaţia să crească. Morega pomeneşte şi de proiectele pe care le are în plan să le realizeze până la finalul mandatului dar şi despre o carte pe care o scrie acum pentru gorjeni.

Manţog, de gâtul lui Bică

Rămas fără adepţi după ce a fost îndepărtat de la cârma PDL Gorj, Manţog a căutat să se lipesască de tot felul de persoane care ar fi putut să îi netezească calea spre şefia unui partid. A făcut-o şi cu Gheorghe Bică, vicepreşedintele UNPR, dar şi cu alţii care i-au căutat companie. Deocamdată, se pare, că uşile la UNPR îi sunt închise ca şi reabilitarea politică a sa. Ar mai rămâne doar o reabilitare profesională care se poate face doar dacă postul de director economic în viitorul Complex Energetic Oltenia, pe care şi-l doreşte, i se va oferi. Un astfel de post, în aprilie anul viitor, nu i-l poate da, însă, decât PDL-ul.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here