Niciun amendament aprobat. Deputat de Gorj: Nu le pasă de Gorj!

877

Peste 3.500 de amendamente au fost depuse de către opoziție la proiectul bugetului de stat pe anul 2021, dar niciunul dintre ele nu a fost aprobat. Parlamentarii PSD de Gorj au cerut fonduri pentru mai multe investiții.
„Am susținut aseară târziu (n.r. marți seară), alături de colegii mei parlamentari din PSD Gorj, o serie de amendamente la Legea Bugetului de Stat pe 2021 ce au ca scop dezvoltarea județului Gorj. Am solicitat fonduri pentru modernizarea și reabilitarea zonei protejate a Ansamblului monumental „Calea Eroilor” din Târgu-Jiu. Am propus alocarea unei sume de bani pentru modernizarea a 188 km din DN 67B, Scoarța – Pitești, un drum extrem de important pentru dezvoltarea județului Gorj și care străbate patru județe. Am cerut bani pentru modernizarea imobilului „Casa Tineretului”. Am solicitat alocarea unei sume de bani pentru demararea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție a drumului expres Târgu-Jiu – Deva. Am solicitat bani pentru reabilitarea drumului județean ce traversează localitățile Apa Neagră – Padeș – Cloșani – Valea Mare, acesta fiind un drum important pentru o zonă unde, în „Anul Tudor Vladimirescu”, urmează să se desfășoare o serie de evenimente.
Din păcate, amendamentele noastre au fost respinse cu votul actualei majorități, ceea ce dovedește încă o dată că nu le pasă de Gorj și de țară. Sloganul liberal «Îmi pasă de Gorj» – doar o fumigenă de campanie electorală”, a anunțat deputatul PSD de Gorj, Claudiu Manta.
Respingerea proiectelor de investiții reprezintă „un vot împotriva dezvoltării județului nostru, chiar o sfidare la adresa gorjenilor”, spune și deputatul PSD de Gorj, Mihai Weber.
IRINA IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here