Nicio firmă nu vrea să asigure cele cinci mașini noi pentru Poliția Locală Târgu-Jiu

290

Primăria Târgu-Jiu e eșuat iar în încercarea de a achiziționa, prin licitație publică în SEAP, autoturismele noi necesare Poliției Locale a municipiului. Investiția autorităților municipale s-a lovit, pentru a doua oară, de refuzul agenților economici de a vinde mașinile pentru Primăria Târgu-Jiu, deși instituția punea la bătaie 144.785 de lei pentru cumpărarea celor cinci autovehicule de culoare albă.

 

La finalul lunii septembrie, Primăria Târgu-Jiu încerca pentru a doua oară să găsească, în SEAP, un agent economic care să vândă instituției pentru aproape 145.000 de lei cinci autoturisme, absolut necesare în activitatea Poliției Locale a orașului. Deși licitația a fost valabilă două săptămâni, pe 12 octombrie când aceasta s-a încheiat, niciun agent economic nu și-a manifestat dorința de a vinde mașinile dorite de instituția aflată în subordinea Primăriei Târgu-Jiu. În atare condiții însă licitația va fi reluată, autoritățile locale neavând altă posibilitate de a cumpăra mașinile dorite de Poliția Locală, autovehiculele fiind necesare pentru reînnoirea parcului auto, compartimentele care exercită muncă în teren având nevoie urgentă de acestea. Polițiștii locali din Târgu-Jiu exercită, printre altele, activități în domeniul circulației rutiere, de ordine publică și de control comercial.

Inițial, Poliția Locală ceruse șase autoturisme la prima licitație din august, iar la cea din septembrie s-a renunțat la unul, tot din dorința de a se achiziționa totuși mașinile la același preț.
A.STOICA

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here