Nicio amendă pentru proprietarii cabalinelor care s-au plimbat libere pe străzile din Debarcader! Urmele de balegă au dus nicăieri…

250

Autoritățile Primăriei Târgu-Jiu nu au luat nicio măsură cu proprietarii cailor plimbați, vineri, pe mai multe străzi din zona Debarcader și CAM, herghelia încurcând circulația în această parte a municipiului și împiedicând oprirea troleibuzelor în stații. Reprezentanții Edilitara Public ar fi căutat caii, după ce Gorjeanul a semnalat prezența cabalinelor în trafic, dar, spun cei de la primărie, nu i-au găsit, deși s-au luat chiar după urmele de balegă rămase pe carosabil.

Herghelia de cai, fotografiată de târgujieni, vineri dimineața, în trafic, cabalinele plimbându-se nestingherite pe mai multe străzi din două cartiere ale municipiului, s-a făcut nevăzută. Cel puțin asta transmit reprezentanții Primăriei Târgu-Jiu, care au susținut, luni, că instituția nu a putut aplica sancțiuni, deoarece nici proprietarii cailor, nici animalele nu au mai fost găsite, după ce angajați ai Edilitara au căutat herghelia pe străzile Garofiței, pe Ecaterina Teodoroiu ori spre Obreja. Dacă acei cai erau găsiți, ar fi fost identificați și proprietarii, care ar fi fost amendați de polițiștii locali. Cam așa ar fi decurs lucrurile, dacă herghelia nu s-ar fi făcut nevăzută, singurele urme ale trecerii prin oraș nefiindu-le de folos căutătorilor de la instituția publică. În alegerile anticipate pentru postul de primar al municipiului, prezența cabalinelor în traficul din oraș a creat o adevărată isterie în rândul alegătorilor și a înclinat balanța voturilor spre actualul edil. Caii nu au dispărut după scrutin, dar căutarea vinovaților, din păcate, da.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here