Nici liderii de sindicat nu-i cunosc pe specialiștii CEO care fac restructurarea companiei

1871

Președintele sindicatului salariaților TESA din Complexul Energetic Oltenia, Alin Munteanu, a declarat că va sesiza Confederația Națională Sindicală Cartel Alfa cu privire la desființările iminente ale unor posturi din companie.

Secretomanie
Acesta spune că Sindicatul Liber ,,Alfa” pe care-l conduce nu a primit nicio informare cu privire la posturile TESA ce vor fi desființate la nivelul companiei, începând cu data de 1 iulie. „Este o întreagă secretomanie. Am înţeles că se ocupă de restructurare 20 de echipe, dar noi nu-i cunoaștem, nu ştim cine sunt şi nu ştim ce fac.
Vom face adrese către Confederația noastră, către ministrul Virgil Popescu şi Directoratul CEO, fiindcă mi-e teamă că se desființează care ar trebui să rămână, în loc de cei care sunt pensionabili, țin posturile ocupate. Pleacă tineri şi rămân oameni care şi-au crescut şi nepoţii… Pot să vă spun că nu vom sta cu mâinile în sân”, a mai spus Alin Munteanu.
Afirmațiile liderului Alin Munteanu vin în contextul în care administrația Complexului Energetic Oltenia a anunţat că, de la 1 iulie, vor dispărea din viitoarea organigramă 10% din angajații TESA.

Burlan: Avem 20 de echipe de lucru
Preşedintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, susţine că 20 de echipe din companie lucrează la programul de restructurare, încă neaprobat de Comisia Europeană: „Aşa cum am mai declarat, avem 20 de echipe care lucrează pentru implementarea măsurilor. Echipele sunt conduse de un Project Manager Officer (PMO), care coordonează fiecare proces, urmăreşte evoluţia şi raportează periodic, astfel încât compania să aibă tabloul complet al procesului la zi. Toate aceste acţiuni sunt o dovadă pentru oficialii de la Bruxelles că suntem pregătiţi de restructurare şi, în paralel, răspundem tuturor întrebărilor şi solicitărilor de clarificare venite din partea Comisiei Europene”.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here