Nereguli depistate de jandarmi, în weekendul trecut

185

jandarmi1La sfârşitul săptămânii trecute, jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj s-au aflat la diferite misiuni, ce au avut în vedere păstrarea ordinii şi siguranţei publice, precum şi combaterea faptelor cu caracter contravenţional şi infracţional. Jandarmii au acţionat independent dar şi împreună cu efective de poliţişti.

Astfel, R. Aristică, de 53 ani, din localitatea Fărcăşeşti a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 300 lei, deoarece a pescuit în apele râului Jiu, în dreptul localităţii Cocoreni, fără a deţine permis sau autorizaţie de pescuit.

Pentru o faptă asemănătoare a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris şi L. Cristian de 29 ani, din Ţicleni, acesta fiind depistat pescuind în apele unui lac adiacent râului Jiu, fără a poseda permis sau autorizaţie de pescuit.

Sancţionată contravenţional cu amendă de 500 de lei a fost şi S.Maria, în vârstă de 19 ani, cu domiciliul în Rovinari deoarece în timp ce se afla în faţa Parcului de la Coloana Infinitului atrăgea bărbaţi în vederea practicării prostituţiei.

De asemenea, T. Ionelia, de 23 ani, din Peştişani, şi V.Denisa Maria, de 22 ani, din Jupâneşti, au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei respectiv avertisment scris, deoarece în timp ce se aflau la serviciu, ca lucrătoare gestionare, la un complex comercial din municipiul Tg-Jiu, au expus spre vânzare marfă, fără a avea preţurile afişate.

Pentru scandal şi agresarea unor persoane au fost sancţionate mai multe persoane şi anume T. Laurenţiu, de 27 ani, din comuna Băleşti, B. Ionică, de 39 ani din localitatea Rovinari, respectiv B.Constantin, în vârstă de 37 ani, din oraşul Tg-Cărbuneşti toţi primind amendă în valoare de 200 de lei.

Amendă de 100 de lei a primit D.Ion, de 42 ani, din Rovinari, agent de pază, deoarece, aflându-se la serviciu a fost găsit de către patrula de ordine publică dormind intr-o baracă şi nepăzind obiectivul şi bunurile de pază ale unui depozit de cărbune.

Cristina Răscol

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here