Nepotul Elvirei Godeanu, cea mai mică notă la concursul de manager al teatrului dramatic din Târgu-Jiu

394

Armand Calotă, actor la Teatrul Național din București, conform Wikipedia, nepot al marii actrițe Elvira Godeanu, a obținut cea mai mică notă la prima probă a concursului pentru postul de manager al instituției teatrale din Târgu-Jiu. Calotă a luat la proiectul de management nota 4,80, fiind mult sub punctajul care i-ar fi permis să ajungă astăzi la proba de interviu și de susținere a proiectului amintit.
Nu se cunoaște ce carențe a avut proiectul lui Calotă, pentru care reprezentanții autorităților bagă mâna în foc că nu ar fi nepotul Elvirei Godeanu, dar cert este că acesta a picat concursul, la fel ca și actorul târgujian Ionuț Stoica, acesta obținând 6,11 puncte. Pentru a ajunge la etapa a doua, cei doi trebuiau să aibă minim 7. Calotă a fost extrem de supărat pentru punctajul primit de la comisia de concurs, acesta, la înființarea teatrului, în 1993 mai fiind propus o dată, fără succes însă, pentru funcția ocupată apoi de Marian Negrescu.
În cursă au rămas regizorul Gelu Adrian Badea, punctajul său fiind 7,38, cel mai mare după prima probă, alături de actorul teatrului din Târgu-Jiu, Titu Eugen, notat cu 7,25, și de Cosmin Brehuță Ciobănuc, actualul manager interimar al instituției, notat cu 7,23.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here