Nepoata asistentei șefe a Spitalului Bumbești Jiu a promovat concursul, cu DGA la ușă

16240

Guțescu Maria Mirabela a promovat, luni, concursul pentru postul de asistent medical la Secția Chirurgie a Spitalului Bumbești Jiu. Este cunoscut că acest concurs pe post a fost unul cu cântec, iar în cauză există deschis un dosar penal în cercetarea ofițerilor DGA și a Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Cu toate acestea, candidata Guțescu, nepoata asistentei șefe din unitatea medicală, a promovat și proba de interviu și a luat nota maximă, adică 100 de puncte. Mirabela este al patrulea ,,Guțescu” din spitalul orășenesc din Bumbești Jiu, aici lucrând mătușa, unchiul acesteia dar și nora mătușii sale.

Familia Guțescu din Spitalul Bumbești Jiu s-a întregit prin angajarea nepoatei asistent în unitatea medicală din oraș, spun angajații acestei instituții, contrariați că ancheta DGA nu a oprit concursul.
Asta, deși s-au făcut audieri în rândul comisiei de concurs, s-au făcut percheziții, chiar corporale, și s-au confiscat pixurile folosite în concursul pentru postul vacant de asistent medical.
S-au căutat și bani dintr-o presupusă mită, dar se pare că anchetatorii nu au găsit nimic în unitatea medicală. Ancheta continuă deși ar exista suspecți în această cauză. Trebuie menționat că fiul asistentei șefe a spitalului este polițist la postul de poliție din Bumbești Jiu.
A.Stoica

2 COMENTARII

  1. Of doamne ce presa incompetenta, scrie ca a luat nota maxima 100 de puncte, iar pe foaie arata clar 90? Puteți face și voi un articol cap coada fără greșeală? Asa cum trebuie făcut, citit surse în prealabil, și acolo putina atenție, cât sa nu apară greșeli care contrazic știrea de la un rand la altul.

  2. Acum nu toată lumea e proasta mai sunt și oameni deștepți felicitări domnișoarei ca a luat examenul cu brio și ca a preferat sa rămână în România și nu a plecat prin alte tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here